Hövding

I dagens samhälle har cykeln fått ett rejält uppsving i många städer, och det är ju verkligen hur bra som helst med tanke på den situation vi sitter i med miljön idag. Många har insett att det är perfekt att ta cykeln till jobbet eller skolan istället för att ta bilen eller åka kollektivt eftersom man slipper all köbildning som kan uppstå när alla ska till och från arbetet ungefär vid samma tid. Det betyder alltså att man ofta till och med kommer fram fortare om man cyklar, och dessutom får man perfekt vardagsmotion på köpet.

Någonting som det däremot ofta slarvas med är cykelhjälmen, vilket faktiskt är rent livsfarligt. Skulle man ramla och slå i huvudet så har man inte så stora chanser att klara sig oskadd om man inte bär hjälm. Många kan tycka att det känns klumpigt och barnsligt att använda cykelhjälm, eller så vill man helt enkelt låta håret flyga fritt. Är man en av dessa personer så är hjälmen Hövding den perfekta lösningen på problemet! Detta är en variant på cykelhjälm som är som en krage man bär kring halsen. Om man skulle råka krascha med den på så blåser den upp sig blixtsnabbt kring huvudet för att ge samma skydd som en hjälm, om inte ännu bättre.

Att investera i en hövding är verkligen att investera i sitt liv, samtidigt som man kan behålla den där frihetskänslan av att cykla utan hjälm. Dessa hjälmar har blivit otroligt populära på slutet, så du kommer dessutom vara en mycket modern cyklist.