Håll koll på dina lösenord

Idag använder vi internet eller vår dator till allt fler vardagliga bestyr. Det är helt enkelt en nödvändig investering både för att vi ska kunna betala våra räkningar, handla på nätet, boka biljetter till event eller helt enkelt för att kunna läsa nyheterna eller streama dina favoritserier. Om du använder internet flitigt är detta kanske heller ingenting som du har reflekterar över särskilt mycket.

Risker med datorns sparfunktioner

Ett vanligt förekommande problem med användningen av internet är alla dessa lösenord och inloggningsuppgifter som du måste hålla koll på. Visserligen har de flesta datorer en sparfunktion som gör att du kan spara lösenorden inför nästa inloggningstillfälle. Men detta är inte alltid särskilt säkert eller smart att använda för till exempel inloggning på din bank eller andra betaltjänster som lätt kan hackas. Dessutom tillför detta enorma risker om din dator eller annan enhet skulle bli stulen.

Det finns istället en annan metod som du kan använda dig av, för att ha alla dina inloggningsuppgifter och lösenord samlade på ett och samma ställe och här är det Zoho Vault som du ska kika på.

Hur fungerar Zoho Vault?

Denna tjänst inriktade sig från början för att göra det enklare för företag att hålla koll på mejladresser eller lösenord för sina medarbetare, men de är också ett populärt val för privatpersoner. I den säkerhetskontrollerade tjänsten kan du spara alla inloggningar på samma ställe och kommer aldrig glömma bort ditt lösenord igen. Ladda ner idag för att underlätta din vardag!